Er service en del af samarbejdet?

Vi mener vi er bedre end de andre. Hos Protel Danmark ApS har vi valgt, at give vores kunder de samme fordele med EU roaming som vi altid har haft. Ligesom vi har valgt, at lade vores priser forblive som de hele tiden har været, nu hvor roaming er så meget omtalt. Vi ”skræddersyr” også telefoniløsningen til den enkelte virksomhed, i stedet for en standard løsning. Så vi mener altså med andre ord, at vi bedre til det hele end andre teleudbydere. Hos os kan du bl.a. få: Et foruddefineret antal GB til EU dataroaming inkluderet i dit abonnement Fri tale & SMS/MMS som kan benyttes både i Danmark og til roaming i EU lande Brug af Protel’s mobil app er inkluderet MOBIL APP Med vores app til både An

Glade kunder.

Slip for sure kunder og brug din tid på det samme som os! Nemlig glade kunder Med vores telefoniløsninger kan vi sørge for, at dine kunder får en optimal oplevelse og hurtig kontakt til den rette i virksomheden.

Ska' vi tage en kop kaffe og tale telefoni?

Ved du om din telefoni er optimal, eller betaler du for noget du ikke bruger? Hvornår har du sidst fået kigget telefonien efter i krogene? Er det spørgsmål som får dig til at tænke at, "nu skal vi altså også ha' gjort noget ved det"? Skal vi hjælpe dig? Giv os et uforpligtende kald og lad os se om vi også kan hjælpe dig. Og det er selvfølgelig uden beregning.

Man sku' næsten tro det var jul...

Mange glæder sig i hvert fald lige så meget som til jul. Er du en af dem?... Fra i dag er det muligt, at bestille den nye Iphone 8 og 8+. [if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"></v:stroke> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"></v:f> <v:f eqn="sum @0 1 0"></v:f> <v:f eqn="sum 0 0 @1"></v:f> <v:f eqn="prod @2 1 2"></v:f> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"></v:f> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"></v:f> <v:f eqn="sum @0 0 1"></v:f> <v:f eqn="prod @6 1 2"></v:f> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"></v:f> <v:f e

Den uundværlige APP

Med vores APP til både Android og Iphone, kan du nemt: * Se om en kollega er ledig eller ej * Omstille en samtale til en kollega * Til- eller afmelde dig en kø - evt. med prioritet * Sætte mobilen på DND (forstyr ikke) - kan også tidsstyres * Viderestille din mobil Se eks nedenfor på nogen af dine muligheder. Vil du være en af de mange tilfredse kunder, der dagligt har stor glæde af vores APP?

Servicevindue d. 8 september

I forbindelse med optimering af redundans på netværket i vores datacentre vil der kunne opleves et udfald på 5 – 10 minutter, dette gælder både Fiskergade & Stilling. Servicevinduet ligger fra 00:01 og cirka 4 timer frem fredag den 8. september. Der vil kunne opstå korte udfald på 1 – 10 minutter i denne periode.

Cloud Telefoni samler det hele.

Den nye CLOUD TELEFONI er en videreudvikling af IP-telefonien, hvor børnesygdommene er væk, og hvor mobile og stationære enheder er fuldt integrerede. Systemet styres af applikationen Communicator, der giver total kontrol over alt og tilbyder så mange funktionaliteter, at næsten kun fantasien sætter grænser. Vil du vide mere så kontakt os ganske uforpligtende.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Find det her
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • White Facebook Icon

Ronesbanke 23
4720 Præstø - Danmark
www.protel.dk

 

GDPR - Persondata
 

Telefon +45 70 22 82 84

© 2017 created by BüroBüro