Har du hørt om WiFi calling?

Vi ka' noget der er meget smartere! Hos os kan du vælge om du vil ringe billigt eller dyrt, når du er i udlandet eller skal ringe til udlandet. Eksempel: Du er i Dubai og du skal ringe hjem fra hotelværelset. Trykker du på den grønne tast, koster dit kald pr minut 0,25 kr. Trykker du på den røde tast, koster dit kald pr minut 18,00 kr Vil du vide hvordan det kan lade sig gøre? Og hvordan du kan gøre det samme?

SIM SIM SIM...

Sim sim sim... lille kort omkring. Det gør jo ikke noget et SIM kort er pænt selv om det "bare" sidder i en telefon, vel?

Telefoni - et nødvendigt onde.

Betaler du for teleprodukter du ikke bruger? Får du uoverskuelige fakturaer, du har svært ved at gennemskue? Kan du se om dine kollegaer er ledige? Er det let at viderestille dine kald? Er du træt af at være nr. xx i køen, hvis du har brug for hjælp? Træt af, at bruge unødig tid på telefoni i din virksomhed? Vil du gerne have optimeret virksomhedens telefoni, men du har ikke tiden? Hvor mange flueben kan du sætte? Lad os hjælpe dig. Ring helt uforpligtende og aftal tid til en kop kaffe.

Følg med tiden...

Hvis du ansætter unge mennesker i din virksomhed og fastnettelefonen ringer, så husk at berolige dem med, at det IKKE er brandalarmen, men bare et levn fra fortiden som du stadig holder fast i. Måske det var på tide, at få kigget på de mange nye Cloud muligheder vi nu kan tilbyde, så de unge slipper for unødig bekymring... Skal vi hjælpe dig?

Protel Communicator...

12:00 Problemet er løst. 09.10.17 - 08:45 Der er i øjeblikket problemer med at starte Protel Communicator, der arbejdes på højtryk for at løse problemet.

Det siger du ikke...!

Vidste du, at du kan få et komplet Cloud telefonanlæg til 3-5 medarbejdere, for samme pris som 2 stk Iphones? Og det er selvfølgelig incl. vores Communicator, som giver et fantastisk overblik over virksomhedens telefoni. Vil du vide mere, så kontakt os helt uforpligtende.

Udvalgte blogindlæg
Seneste blogindlæg
Arkiv
Find det her
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • White Facebook Icon

Ronesbanke 23
4720 Præstø - Danmark
www.protel.dk

 

GDPR - Persondata
 

Telefon +45 70 22 82 84

© 2017 created by BüroBüro